Höstkonferens

litenbild höstkonferens2.jpg

Vinterfjället behöver ingen närmare presentation men vi vill slå ett slag för Höstfjället: Tjärnen ligger spegelblank, luften är hög och klar och fjället formligen brinner i rött och gult.  Guiden serverar rödingen ni just fångade under er paddeltur och till det era nyplockade kantareller.

Dag1
Ankomst till Tärnaby Hemavan incheckning och lunch. Konferens under eftermiddagen med ett avbrott för fika. Middagen serveras i någon av alla de restauranger som finns i området.
Dag 2
Efter frukost gör vi oss i ordning för en heldag på fjället. Vi flyger ut med helikopter och blir avsläppta i Vindelfjällens naturreservat (550 000 ha). Under tiden som vi inväntar att alla kommer dit har vi en vidunderlig utsikt över Norra Sytertoppen och Syterskalet. När alla har landat börjar vandringen i lätt utförssluttning ca.4km. Bredvid Syterbäcken väntar kocken med lunchen små puttrande över elden. Efteråt serveras kokaffe och en kaka, sedan fortsätter vi i lätt vandring tillbaks till anläggningen. Efter en heldag på fjället är det skönt att krypa ner i en varm utomhusbalja eller bastu innan det är dags för middag.     
Dag 3
Efter en stadig frukost och utcheckning ägnas förmiddagen åt konferens, en förmiddagsfika hinner ni också med innan det är tid för lunch och sedan avresa.

Begär offert

®powered by: Tärnaby Data & Service