Nätfritt upplevelsepaket

liten bild nätfritt upplevelsepaket.jpg

Från en hektisk storstad direkt ut i Vildmarken. I det här paketet upplevs kontrasten mellan stadens vimmel, och fjällets lugn extra tydligt. Skoter, fjällstuga, hundspann och skidåkning - kan det bli bättre

Direkt efter ankomst till Hemavan med flyget från Arlanda ikläds gruppdeltagarna skoteroveraller, hjälmar, stövlar och handskar. På skotrar åker vi sedan in i en fantastiska fjällvärld.
Vi kommer fram till en stuga där varm soppa, sprakande spis och fotogenlamport väntar på oss. Datorer, mobiltelfoner göre sig icke besvär här, icke heller kostymer dräkter eller lackskor. Avskalade ägnar vi tiden i fjällstugan åt andra väsentiligheter än de som vi vanligen gör. Iklädda långkalsonger och tjocksockar kan vi i fotogenlampans sken hitta nya kvaliteter hos företaget och varandra, och i samspråk över vattenhålet, slaskhinken eller vid huggkubben dyker nya möjligheter upp. Eventuellt ägnar vi eftermiddagen åt att sitta ner en stund tillsammans för lite konferens.
På kvällen serveras en härlig middag och som extra krydda - upplevelsen av riktiga fjäll!

Efter frukost och städning får vi besök av Per Berglund. Med sig har han 20-30 håriga, flåsande och ivriga kraftpaket ( nu blir det med andra ord hundspann.) Vi delar in oss i två grupper. Hälften åker hundspann och hälften tar med sig skotrarna till en gemensam lunchplats, efter lunch byter man, och fortsätter ner mot Hemavan. I Hemavan väntar varma baljor, bastu och middag.

Sista dagen före hemresa skall vi prova om miljön i Hemavan Tärnaby har stimulerat även den egna skidtekniken.

Program som PDF-fil>>

®powered by: Tärnaby Data & Service