Äventyr

2 litenbild äventyr.jpg
En konferens kan vara så mycket mer än att bara sitta i en kvav konferenslokal. På den här resan får ni uppleva lite av vad vildmarken och äventyret, som börjar där skidbackarna slutar, har att erbjuda.
Dag1
Ankomst till Tärnaby Hemavan där ivriga Alaskan Huskies väntar på att få dra iväg med er till Lunchen. Vid lunch stället är allt klart när ni kommer elden sprakar, renskinnen ligger utlagda och maten är rykande het. Tillbaka från turen är det incheckning och efter det passar det bra med after ”Dog Sledge” följt av bastu och balja innan middagen.
Dag 2
Förmiddagen ägnas åt konferens med avbrott för fika. Efter lunchen är det dags att klä sig varmt och packa för en övernattning i fjällstuga nu är det skoter som gäller. Vi styr kosan in i Vindelfjällens Naturreservat (550 000 ha) och kommer fram till stugan sent på eftermiddagen.
Middag och en ”tidig” kväll avslutar en lång dag.
Dag 3
Efter frukost och ihop packning åker vi vidare till en liten fjällsjö där vi fiskar och äter lunch fram på eftermiddagen börjar vi dra oss tillbaka mot anläggningen. After skoter och en varm bastu & balja sitter fint innan avslutnings middagen.
Dag 4
Efter en stadig frukost hägrar skidbackarna, pistvisning och för de som vill ett pass med skidinstruktör. Passa på att förbättra Carvingtekniken eller kanske några nya trick i ”Snow Parken”. Vid fint väder finns det möjlighet till Heliski. Efter lunch är det sedan dags för avfärd.
®powered by: Tärnaby Data & Service