Aktiv

liten bild riktig fjällkonferens2.jpg
Skall ni premiera säljare, tagga upp en avdelning eller tycker ni bara att det är kul med tävlingar? Då är det här resan för er,  tävlingar och upptåg från att ni kommer hit tills att ni åker. En aktiv konferens helt enkelt. Ett genomgående tema är bilder som lagen själva fotograferar under dagarna. Motiven är förutbestämda av oss och ger olika poäng. Detta tillsammans med resultaten i lag tävlingarna ger ett vinnande lag som presenteras vid avslutnings middagen.
Dag1
Ankomst till Tärnaby Hemavan, incheckning och lunch. Under lunchen kommer guiderna att ge er en genomgång av tävlings reglerna och dela in er i lag ( som ni har bestämt i förväg). Efter lunchen hämtar vi ut skidutrustning och får en pistvisning av erfarna skidinstruktörer. Ni kommer att komma till olika tävlings moment under pistvisningen, det kan vara allt från att lösa en rebus till att slå en knop på hela laget. Eftermiddagen avslutas traditionsenligt på ”after ski”. Middagen serveras i någon av alla de restauranger som finns i området.
Dag 2
Förmiddagen ägnas åt konferens med avbrott för fika. Efter lunchen är det dags att klä sig varmt och mjuka upp tummen - det är skoter på programmet. Vi åker gemensamt till tävlingsarenan. Där är det 5 kamp med diverse spännande tävlingar så som skoterskytte, dragskoter, speedpulka m.m. Vi gör ett avbrott i tävlandet och fikar vid den sprakande brasan.
Åter från skoterturen går vi på ”after skoter”. Bastu och utomhusbaljor hinner ni med innan middagen.
Dag 3
Dagen ägnas åt fria aktiviteter ni kan välja på Heliski, skidåkning i backarna, fisketur, skotertur, hundspann, snöskotur m.m. Lunch ordnas utifrån vilken aktivitet man väljer.
”After aktiviteter” och redovisning av fototävlingen, en varm bastu & balja sitter fint innan avslutnings middag med prisutdelning..
Dag 4
Efter en stadig frukost och utcheckning så finns det tid för skidåkning och för de som vill ett pass med skidinstruktör. Passa på att förbättra Carvingtekniken eller kanske några nya trick i ”Snow Parken”, varför inte ta ett pass med en längdskidinstruktör? .
Lunch och därefter avresa.
®powered by: Tärnaby Data & Service