Downhill cykling i höstfjällen

2litenbild downhill.jpg

"Vinden i ansiktet och saliga leenden". Det står det på BikeNorth hemsida som beskriver downhill cykling i Hemavan. Det stämmer helt och hållet. I detta konferensförslag ägnas en heldag åt just downhillcykling, eller med andra ord åk lift upp och cykla ner för slalombackarna.

I Hemavan finns många fina cykelleder på fjället, både för dem som vill cykla uppe på fjället och för de som vill cykla nerför. Kom och prova du också ! Det är superkul.  

Ripjakt Tärnaby

liten bild jakt emma2.jpg

Långweekend full av fågeljakt till fjälls tillsammans med vänner, kollegor eller kunder. Sov gott i fina stugor, och vakna tillsammans med fjällandskapets alla invånare.
Jaktmarken ligger utanför stugknuten, och med hjälp av erfarna guider och duktiga hundar väntar härliga jaktdagar i ett vackera fjäll

Fjällkonferens höst

2liten bild höstbas.jpg

Det här konferenspaketet i fjällmiljö är som namnet syftar på ett baspaket som lätt kan fyllas med fler aktviteter och konferenspass.

Höstkonferens

litenbild höstkonferens2.jpg

Vinterfjället behöver ingen närmare presentation men vi vill slå ett slag för Höstfjället: Tjärnen ligger spegelblank, luften är hög och klar och fjället formligen brinner i rött och gult.  Guiden serverar rödingen ni just fångade under er paddeltur och till det era nyplockade kantareller.

Minimässa för kunder och säljare

liten bild minimässa för dina kunder och leverantörer.jpg

Bjud in kunder och säljare till en minimässa i kombination med en riktig skidtävling. Kanske tar du hjälp av dina leverantörer för att få ett riktigt proffsigt upplägg på presentationerna. Samtidigt ordnas en alpin skidtävling där deltagarna tävlar mot varandra under verklighetstrogna former.

Teambuilding konferens i riktiga fjäll

Teambuilding konferens i riktiga fjäll.jpg

Flyg eller åk buss till Hemavan Tärnaby och njut av aktiviteter av äkta lapplandskarraktär. Utelunch, aktiviteter i backen, och skidåkning står på programmet.

Nätfritt upplevelsepaket

liten bild nätfritt upplevelsepaket.jpg

Från en hektisk storstad direkt ut i Vildmarken. I det här paketet upplevs kontrasten mellan stadens vimmel, och fjällets lugn extra tydligt. Skoter, fjällstuga, hundspann och skidåkning - kan det bli bättre

Heliski De Lux

liten bild glassar 2.jpg

Frukost på Grand, lunch på fjället & afterskin på Stureplan! Flyg från Arlanda på morgonen, njut av fantastisk Heliski i Hemavan under dagen och flyg tillbaka till Stockholm lagom till Afterski-ölen!

Aktiv

liten bild riktig fjällkonferens2.jpg
Skall ni premiera säljare, tagga upp en avdelning eller tycker ni bara att det är kul med tävlingar? Då är det här resan för er,  tävlingar och upptåg från att ni kommer hit tills att ni åker. En aktiv konferens helt enkelt. Ett genomgående tema är bilder som lagen själva fotograferar under dagarna. Motiven är förutbestämda av oss och ger olika poäng. Detta tillsammans med resultaten i lag tävlingarna ger ett vinnande lag som presenteras vid avslutnings middagen.

Äventyr

2 litenbild äventyr.jpg
En konferens kan vara så mycket mer än att bara sitta i en kvav konferenslokal. På den här resan får ni uppleva lite av vad vildmarken och äventyret, som börjar där skidbackarna slutar, har att erbjuda.
®powered by: Tärnaby Data & Service